woensdag 5 juni 2013

Pindarotsen

Ook dit receptje gebruikte ik voor m'n verjaardagsvisite. Het leuke van deze chocolaatjes is dat ze in een vormpje zitten en het makkelijk te maken is.

Pindarotsen
ca. 25 personen - ca. 20 min
 
Nodig:
- 200 gram melkchocolade
- 100 gram pure chocolade
- 200 gram ongezouten pinda's
- 5 marshmallows, in kleine stukjes geknipt
- 12 marshmallows, doormidden geknipt
- 25 (gekleurde) papieren cakevormpjes
 
Doen:
1. Smelt de chocolade au bain marie en roer goed door totdat het een glad mengsel is.
2. Schep de pinda's en de kleine stukjes marshmallows erdoor tot alles goed is vermengd.
3. Schep met twee eetlepels in elk bakvormpje een lepel van het chocolademengsel en druk er een halve marshmallow bovenop.
4. laat de rotsen buiten de koelkast opstijven. (de pindarotsen kunnen een dag van tevoren gemaakt worden)
 

Extra info: 150 kcal, vet 8 g (waarvan verzadigd 3 g), koolhydraten 15 g, eiwit 3g


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen